U bë zemra e shqiptarëve në Bruksel, mbi 70 mijë vetë në ShqipVille për 1 vit: Gjuha shqipe lëndë në Belgjikë

Gazetarja Ledia Canaj në emisionin “ABC e Mëngjesit”, foli për “Shqip Ville” dhe nisjen e kësaj ideje në zemër të Brukselit. Ajo rrëfeu se tashmë “Shqip Ville” është kthyer në një shtëpi ku të gjithë mund të gjejnë një Shqipëri të vogël, kulturë, art dhe historinë tonë. “Kisha nevojë të kuptoja përse të gjithë mendonin … Continue reading U bë zemra e shqiptarëve në Bruksel, mbi 70 mijë vetë në ShqipVille për 1 vit: Gjuha shqipe lëndë në Belgjikë